Lollipop

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Ubuntu 10.10 !

Què és ubuntu???

- Doncs l'Ubuntu és un sistema operatiu GNU/Linux basat en Debian, ideal per a ordinadors portàtils, d'escriptori i servidors.
Tant si el feu servir a casa, a l'escola o a la feina, l'Ubuntu conté totes les aplicacions que podeu necessitar: des de processadors de textos a gestors de correu electrònic, passant per servidors web i eines de programació.
L'Ubuntu és, i sempre serà, de franc. Podeu baixar-vos-el, utilitzar-lo i compartir-lo amb les vostres amistats, familiars, a l'escola, o a l'empresa de forma totalment gratuïta.


És difícil de fer servir???


- L’Ubuntu és la distribució GNU/Linux més popular, i és l’alternativa lliure i gratuïta al Windows. Les principals virtuts d’aquest sistema operatiu són que és en català i està pensat per ser molt fàcil de fer funcionar.
L’Ubuntu ja porta instal·lat de sèrie el paquet d’ofimàtica Openoffice, que és l’alternativa lliure a l’Office de Microsoft, un reproductor de música similar a l’iTunes, un programa per veure pel·lícules amb tots dels còdecs incorporats, un organitzador i editor de fotografies i uns quants jocs addictius com el cerca mines, el Mahjong o el Shangai o un joc semblant al famós Brain Training.
I és com tot, amb temps i ganes d'experimentar se n'apren!


Ubuntu 10.10, me'l puc baixar???


- Aquí us deixem un link on està molt ben explicat l'instal·lació d'ubuntu desde windows, ànims!

- sí encara us queden més dubtes entreu a : www.gnulinux.cat , un portal dedicat a l'informació sobre tot el que vulguis saber de sistemes linux!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada