Lollipop

dimarts, 12 d’octubre del 2010

PROBLEMES ACTUALS A LES AULES

La dislèxia i el Dèficit d'Atenció són uns problemes freqüents a les aules.
Els alumnes que tenen aquests problemes tenen una intel·ligència normal però s'han d'esforçar més que els altres i la majoria de vegades sense obtenir resultats positius, cosa que fa que es rendeixin.

Hem d'estar atents perquè adonar-se a temps és la clau per poder reduir aquests transtorns.

Algunes solucions que s'ofereixen pels dislèxics és donar més temps a l'hora de fer els exàmens escrits i potenciar els orals. Pels alumnes que pateixen amb un TDAH (Transtorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat) es proposa que entreguin de manera fraccionada els exàmens.

Per més informació, consultar la notícia sencera a la pàgina: 

1 comentari:

  1. És vital com dius en el text captar aquests problemes amb suficient antelació per a poder posar-hi mesura el màxim aviat possible, sobretot per al nen per a poder fer un seguiment de la classe amb normalitat i sense preocupacions.
    Seria important també mentalitzar a tot l'alumnat perquè coneguin aquests problemes per a fer-los entendre com han d'actuar en cas que s'hi trobin. Això solucionaria molts problemes discriminatius a les aules entre els mateixos companys i alhora facilitaria un ajut entre ells mateixos, fomentant la cooperació i el companyerisme, que mai no va malament! :)

    ResponElimina