Lollipop

dimecres, 6 d’octubre del 2010

LA PRESTATGERIA

La prestatgeria és un recurs educatiu digital, que permet als centres docents i altres entitats educatives la creació de llibres on-line juntament amb l’alumnat d’una manera simple i còmoda. 
Aquest programa permet emmagatzemar en alguna de les seves col·leccions, organitzades per temàtiques, cadascun dels llibres creats per tal de que estiguin a l’abast de tothom.

Com a objectiu principal ens trobem les ganes de facilitar i millorar determinats àmbits educatius, com es el cas del món de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació posant a l’abast de tota la comunitat educativa (pares/mares, professors i alumnes) els materials i els procediments necessaris de una manera totalment gratuïta.
Una de les seves característiques més importants, és la facilitat que ens ofereix a l’hora d’afegir nous continguts dins del llibre així com, l’admissió de diferents nivells de privacitat i configuració.
Els continguts es troben estructurats en capítols, els quals estan formats per pàgines on, cada vegada que se’n van introdroduïnt de noves es va creant un índex. Permetent-nos aquest últim accedir directament a aquell contingut que ens es més interessant.
El maneig d’aquest recurs educatiu, es troba format per un usuari/ària administrador/a (normalment el professor/a) que s’enencarega dels temes relacionats amb la configuració i la creació de nous capítols.

Finalment, informar que cadascun dels centres adscrits a aquest programa, son responsables del contingut de cadascuna de les activitats que es realitzen així com dels continguts exposats, sent responsabilitat seva si es vulnera alguna de les lleis de propietat intel·lectual o de continguts.
Per a més informació sobre el seu funcionament: 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada