Lollipop

divendres, 15 d’octubre del 2010

SANTA TECLA A LES ESCOLES

El programa tarraconí Santa Tecla a les escoles, pretén divulgar la cultura popular de la festa de la ciutat apropant-la a les aules juntament amb la col.laboració del Seguici Popular.

Està adreçat tant a professors, com a alumnat, com a mares y pares dels nens de les llars d’infants i dels centres d’educació infantil i primaria de la ciutat de Tarragona. 


Finalment, amb la cloenda d’aquest acte es realitza una guía didàctica basada sobre un dels elements del seguici d’aquesta festa. Actualment també s'han creat dos CD amb música tradicional de Santa Tecla.


Vídeo amb escenes de Santa tecla a l'escola i impressions dels nens/nenes

Per a més informació podeu adereçar-vos a les pàgines webs: 

1 comentari:

  1. Aquesta motivació per donar a conèixer la cultura popular de la ciutat a les escoles ho trobo molt acertat, així com també s'ha fet en altres pobles i ciutats, ja que dóna mostra als nens el gran ventall que té la cultura, anant des de balls típics de Catalunya o la pròpia ciutat, com el ball de bastons i els balls tradicionals que ballen els esbarts, com també els diferents elements del seguici de la ciutat, com són els gegants, diables i mulassa entre altres.
    crec que és un bon mètode per intentar que aquests elements sobrevisquin, ja que, qui s'interessa ara per aquests elements?
    Els joves d'avui ho troben ridícul fins punt de riure's d'aquells qui s'interessen per la cultura, fent que així els faci vergonya i en l'extrem, arribant a deixar aquest interès que tenen.
    què en penseu vosaltres?
    Ag.

    ResponElimina