Lollipop

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Jclic, em dónes un clic?

Aquest programa ha estat desenvolupat a Catalunya,  i ens permet l’execució de diversos jocs educatius, cadascun dels quals està catalogat segons l’àrea a la que fa referència i l’edat a què està enfocada.

El JClic està realitzat en la plataforma Java, és un projecte de codi obert i funciona en diversos entorns i sistemes operatius.

Amb JClic pots experimentar diversos tipus d'activitats educatives: trencaclosques, associacions, exercicis de text, mots encreuats...
JClic té actualment moltíssimes activitats disponibles (se’n compten gairebé 1.300) a la Zona d’Activitats.
Ens permet fer un filtratge per l’àrea a què ha de pertànyer l’activitat, la franja d’edat a qui està destinada (hi ha activitats per a edats entre els 3 i els 18 anys), l’idioma de l’activitat (hi ha disponibles més de 15 llengües), etc.


A les pàgines d'activitats de la zonaClic pots accedir-hi de dues maneres als projectes JClic
- Visualitzant les activitats en un applet
- Instal·lant les activitats a l'ordinador

 Per acabar, també podem crear les nostres activitats per a JClic. Quan instal·lem el programa, trobarem un apartat de programació d’activitats.

Per a més informació podeu accedir a la web de xtec de JClic i si teniu sistema linux també us podeu informar més a GNULinux.cat en l'apartat dedicat a JClic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada